Küüslaugu või sibula hakkimine jätab kätele tugeva lõhna, mis ei kipu ära minema ka siis, kui käsi mitu korda järjest seebiga pesed. Et kätelt sibula- või küüslaugulõhn eemaldada, hõõru käsi ja küüsi alles jäänud sidrunikoortega. See eemaldab tugeva lõhna.

2. Naturaalne plekieemaldi

Ajasid süües kogemata toitu pluusi peale? Kindlasti oli see karri, millele kurkum kollase värvuse andnud. Kuidas see plekk siis välja saada? Pane tähele, et seebiga teed asja vaid hullemaks. Pigista plekile paar tilka sidrunimahla, veidi soola ja hõõru plekki sidrunikoorega ning aseta seejärel särk päikse kätte kuivama. Korda sama asja kolm korda, et plekist täielikult lahti saada.

3. Lõhnav kodu

Unusta kunstlikud kodulõhnastajad! Põleta 2-3 sidrunikoort, pane need kaussi ning aseta kauss toanurka. Õrn ja värske sidrunilõhn täidab su kodu momentaalselt!

4. Metall läikima!

Metall võib ajaga oma sära kaotada ja tuhmuda. Kui sul on kodus metallist kaunistusi, mis on mustjaks tõmbunud, hõõru neid sidrunikoortega ja need läigivad taas. Keera sidrunikoor tagurpidi, et niiske osa jääks välja, hõõru sellega metalli ning aseta ese 3-4 tunniks päikse kätte. Sidrun reageerib päiksega ja nii saab läige taastatud.

5. DIY kehakoorija

Valmista kodune kehakoorija ja kasuta selleks sidrunikoori. Riivi sidrunikoor kaussi, lisa 3-4 teelusikatäit kookosõli ja pool teelusikatäit soola. Sega ja su kehakoorija ongi valmis! Ära kasuta antud kehakoorijat näopiirkonnas, kuna see ei pruugi õrnale nahale sobida.