06.11.2021, 08:15
Kodumaine tšilli kogub populaarsust! Kasvataja: tšilli on nagu käsitööõlu — algul vaadati umbusklikult, nüüd naudivad kõik!
(26)Söö sügisel tšillit, püsid suveni terve ja õnnelik! Vaata retsepte!
Ihamaru Pipratalu peremees Mihkel Loks on võtnud oma südameasjaks teravad maitsed eestlastele lähemale tuua. Lisaks tulisusele on tšillis peidus palju teisigi maitsenüansse.
FOTO:
Maitsele lisaks on veel üks suur boonus: tšillisöömine vabastab õnnehormoone ja alandab stressi — seda on eestlastele pimedal ajal ju väga vaja! “Kui saad suvel püüda päikesekiired tšillipipra kauna sisse ja talvel seda mõnusasti krõbistada, siis tuleb õnn jälle sisse,” ütleb Mihkel.