Kuidas saab olla nii, et üks blender on teistest peajagu üle? Kuidas üldse hinnata blenderi kvaliteeti? Miks väga paljud blenderid jäävad kodudes seisma, kuid Blendteci oma leiab alati igapäevaselt kasutust? Nendele ja paljudele teistele küsimustele leiab vastuse uuest „Toidujuttude” podcast’i episoodist, sest külla on kutsutud Blendteci esindajad.

Saates räägitakse ka Blendteci puudutavatest üllatavatest faktidest. Näiteks sellest, et kuigi Blendtec on tuntud purustamisvõimsuse poolest, on selle terad täiesti nürid. Saatejuht Teele Teder viitab YouTube’i keskkonnas leiduvatele arvukatele videotele, kus näidatakse, et Blendtec suudab purustada ka iPhone’i nii, et sellest jääb järele vaid tolm. Tegelikkuses on aga Blendteci terad täiesti nürid ja neid nimetatakse sellepärast hoopis labadeks. Kui labad liiguvad 480 km/h siis nad ei peagi olema teravad.

Samuti tutvustatakse kõikvõimsa blenderi lõpmatuid võimalusi koduköögis. Blendteci blenderiga saab kodus mängleva kergusega valmistada jumalikku jäätist, kuuma šokolaadi, mandlipiima, täiuslikku jahu ja pähklivõid, võrratuid dipi- ja tavakastmeid, pestot, toormahlu, kuuma suppi ning teisi hõrke roogi.

Näiteks valmistatakse saates ühe nupuvajutusega saatejuhi arvates maailma parimat kuuma püreesuppi, mis valmib kõigest kolme minutiga ja maitseb, nagu oleks selle sulle valmistanud mõne restorani peakokk. Kuidas seda täpsemalt teha, kuula juba podcast’ist!

1x
00:00

Uuri lähemalt Blendteci blenderite kohta veebilehel https://www.blendtec.ee.

Jaga
Kommentaarid