Sõnn

Sõnn on tõeline elunautleja! Teada-tuntud hedonistlikud Sõnnid on nõus vaid kõige rikkalikuma maitseelamusega, mis toidab mitte ainult kõhtu, vaid ka hinge. Tee iseendale üks tõeliselt hõrk kingitus ning otsi letilt Maapähkli Premiat – krõmpsuva glasuuriga kaetud luksuslik elamus, milles kohtuvad kergelt karamellise maitsega maapähkli-koorejäätis, pehme karamellitäidis ja röstitud maapähklid. Nauding igas suutäies.

Kaksikud

Vaimukas ja nutikas Kaksik on seltskonna hing. Pea meeles, et kaksikuid on kaks, mispärast kipuvad Kaksikud ihkama mitut asja korraga ning nii pole tal kerge ei hingeasjus (ega ka jäätiseasjus!) otsusele jõuda. Õnneks on külmade maiuspalade hulgas täpselt õige maius, mis seda filosoofiat jagab: “mind on mitu” ehk jäätised Nublik ja Nublik 2.0. Nii on ka kõige nõudlikumatel Kaksikutel alati valikut! Eelmise suve menuki, karamellitäidisega Nubliku kõrvalt leiab tänavu uustulnuka Nublik 2.0, mille ehtsat vanilli-koorejäätist täiendab piimašokolaadist sisu ja krõmpsuvate šokolaadiküpsistega glasuur.

Vähk

Vähk armastab veeta aega oma lähedastega ning just nemad hoolivad oma perekonnast rohkem kui ükski teine tähemärk. Kui neil pole veel päris oma perekonda, siis on suur tõenäosus, et sinu sõpradegrupi “emafiguur” ja mõistuse hääl on just Vähist sõber või sõbranna! Nii võid kindel olla, et hoolitsev Vähk ei mõtle jäätist valides mitte kunagi ainult endale – ta kaalub asja hoolikalt ning otsustab seejärel võtta letilt jäätise, mis on samal ajal nii maitsev kui ka figuurisõbralik ning millest jätkub kogu perele. Seepärast on Vähi kindel valik sel suvel Premia vähema suhkruga koorejäätis mango-passionivilja moosiga.

Lõvi

Elavale seltskonnahingele Lõvile ennustab kaslase-energia sel suvel üht eriti mõnusa iseloomuga jäätist: Väikese Tomi Tiigrijäätis. Vahva vurrikujuline jäätis meenutab karismaatilist kaslast, kus vanillimaitselise südamiku ümber keerutatud mahlajäätisele annavad tõetruu tiigrivälimuse ning mõnusa maitse triibuliselt sätitud särtsakas apelsin ja mahlakas vaarikas. Ja mis veelgi parem – iga tiigrijäts toetab Tallinna Loomaaia Tiigrioru asukaid. Komplimendimaiad Lõvid võivad olla kindel, et põnev valik ei jää märkamata ka teistel: “Milline vahva vurrikujuline jäätis! Milline huvitav valik!” ahhetavad nad ja kogu rambivalgus ongi sinul!

Neitsi

Süstemaatiliselt ja praktiliselt mõtlev Neitsi võtab iga toiduvalikut väga tõsiselt. Kas valida miskit tervislikku ja kerget või proovida lõpuks ometi midagi uut? Meie soovitus kõikidele neitsidele on mitte üle mõelda ja minna kindla peale välja, haarates letilt kaasa ühe tõelise klassiku: vanillimaitseline Väike Tom šokolaadiglasuuris. See on väga loogiline valik, sest sinise ümbrispaberiga Väike Tom on kõige popim Väikse Tomi jäätis kogu maailmas! Loomulikult on üheks edu saladuseks ehtsa koorejäätise ja tumeda šokolaadiglasuuri võrratult maitsev kooslus, lisaks ka täpselt õige mõõt – mitte liiga suur, mitte liiga väike.

Kaalud

Kõigist tähemärkidest kõige vaevalisemalt edeneb valiku langetamine just Kaaludel. Samas, kes saab sind süüdistada – häid valikuid on ju nii mitmeid, kuidas võikski neist valida ainult ühe? Õnneks on Premias mõeldud kõikide sodiaagimärkide peale ja nii leiab ka sel suvel poelettidelt Sipsiku jäätise, milles leiab populaarsest peategelasest inspireeritud sinise-valgekirju topsijäätise. Sinise mustikajäätise ning valge vanillijäätise harmoonilised pooled seob üheks tervikuks mõnus moos. Nii ei pea ükski Kaalude esindaja kahetsema, kas tegi õige valiku!

Skorpion

Intensiivsed – just seda nad on. Ning tugevad isiksused nagu Skorpionid vajavad ka tugevaid maitseid. Väikse Tomi Lehmakommijäätis täidab kõik linnukesed, mida üks kirglik Skorpion võiks jäätiselt soovida. Täiusliku iiriseglasuuri all peitub rikkaliku maitsega karamellijäätis, mis peidab omakorda mõnusalt rammust lehmakommimaitselist südamikku. Kirglik tants keelel ootab sind lähimas külmaletis!

Ambur

Amburi tähemärgis sündinud on helded, spontaansend ning kohati ekstravagantsed isiksused, kes ei lepi muu, kui parimaga. Ja mis ütleks parim paremini kui üks eriliselt külluslik ja rikkaliku maitsega koorejäätis ehk Eriti Rammus šokolaadijäätis – eriliselt kreemjas maiustus, mis on loodud puhtast koorest! See on ekstravagantsetele Amburitele väike süütu patt, mille hõrk maitse tuletab meelde, et elu on elamist väärt!

Kaljukits

Ratsionaalne Kaljukits ei tee midagi uisapäisa – loomulikult on oluline maitse, aga arvesse tuleb võtta ka hinda, hinna-kvaliteedi suhet, portsjoni suurust… Ta hoolitseb alati omade eest, nii et võid kindel olla, et seltskonnas liikudes ei võta ta jätsi ainult endale, vaid arvutab välja, millisest jäätisest jätkuks kõigile sööjatele. Ja kõiki komponente arvesse võttes on peaaegu alati tulemus üks ja see sama – liitrine Straciatella koorejäätis. Suurest perejäätisest jätkub kõikidele sõpradele ning pealegi on šokolaaditükkidega vaniljejäätis tõeline klassika, mis ei jäta kedagi külmaks! Kui peakski juhtuma, et keegi jätab tulemata, saab ise rohkem süüa.

Veevalaja

Üks on kindel – originaalne ja futuristlik Veevalaja ei valiks iialgi igavat jäätist! Seda tähemärki tõmbab lausa magnetina põnevate ja ebatavaliste valikute poole, mida mõni teine iialgi külmaletis tähele ei paneks. Kui tahad ka sel suvel teha asju omamoodi, siis siin on sulle üks sedavõrd ainulaadne soovitus, mida isegi Kalamaja hipsterid kadeda pilguga järele vaatavad: need on pidulikud ja hõrgud Premia 65 aasta juubeli jäätisekommid ehtsa vanilli-koorejäätise ja piimašokolaadiga. Midagi nii ainulaadset on jäätisesõbrad seni vaid unes näinud!

Kalad

Kalade puhul on võtmesõnadeks loomingulisus ja kirg. Nad unistavad sageli täiuslikkusest, mispärast võivad jäätiseotsingud tihti luhta minna – kuidas leida miskit, mis oleks ühtaegu maitsev, figuurisõbralik, hea hinnaga, kauni välimusega ning toidaks nii kõhtu kui meeli? Tasub uskuda: perfektsus on olemas! Naturaalsest mustikapüreest valmistatud klassikaline sorbett, mis on ääretult maitsev, kuid lausa 3–4 korda madalama kalorsusega kui näiteks šokolaadiglasuuriga koorejäätis. Ideaalne maius suveks, aga miks mitte ka kevadeks, sügiseks, talveks, sest heas vormis võib täiesti vabalt olla aasta ringi. Boonuseks mustikate kunstipärane lilla värv, mis toob ka kõige vihmasemal päeval mõtteisse kevadised sirelid.

Jaga
Kommentaarid