400 g võibiskviiti või klassikalist biskviiti (vaata biskviidivalmistamise põhinippe siit)
1 spl toorjuustu
120 g sulatatud valget šokolaadi (20 g jäta tiibadele)

Katmiseks:
200 g Deco Melts kollast šokolaadi (võib kasutada ka valget)
50 g piima- või tumedat šokolaadi triipude jaoks

Sellest kogusest saad umbes 23 mesimummukest

Valmistamine:

Küpseta biskviit. Kui biskviit on jahtunud, pane see köögikombaini ja lase peeneks puruks. Siis alles lisa toorjuust ja sega veel umbes 20 sekundit. Lõpuks lisa sulatatud valge šokolaad ning pane kombain käima veel 20-30 sekundiks. Kui sisu pihku võtad ja pigistad, peab see kokku jääma. Nüüd võiks see sisu külmkapis umbes tund aega puhata.

Kui täidis on viimaseid minuteid külmakapis, sulata kollane šokolaad kas vesivannil või mikrolaineahjus. Pane šokolaad kitsamasse anumasse, et saaksid pulgakoogid mugavalt sulašokolaadi sisse kasta.

Vormi pallid ja sea lõikelauale küpsetuspaberi peale ritta. Nüüd kasta pulgad umbes sentimeetri jagu šokolaadi sisse ja siis torka võimalikult otse palli sisse, umbes keskele. Seejärel tõsta pulkadega pallid külmkappi umbes 10 minutiks, et šokolaad taheneks ja hoiaks biskviidipalli kindlalt pulga küljes kinni.

Seejärel kasta pallid sulatatud kollase šokolaadi sisse. Tõsta välja, oota hetk, et üleliigne šokolaad pallikese küljest maha tilguks ja aseta siis uuesti lõikelauale puhkama. Vaata, et pulk jääks otse! Kastetud pulgakoogid pane uuesti külmkappi.

Nüüd sulata pruun šokolaad (vesivannil või mikros) ja pane kilekotti, millal saad nurga ära lõigata. Auk peab olema päris tilluke. Seejärel nirista pulgakookidele- edasi-tagasi liigutusega ilusad triibud peale ja tilguta silmad pähe.

Tiibade jaoks tõsta sulatatud valget šokolaadi noaotsaga küpsetuspaberile ja kujunda ovaalseks. Lase külmkapis taheneda, lõika ovaalid pooleks ja saadki mummile tiivad. Kinnita tiivad sulašokolaadiga pulgakoogi külge ja mesimummud ongi valmis.