Gurmeesoolade maitserikas maailm: milliseid põnevaid elamusi pakuvad maailma haruldasemad ja kallimad soolad?
(3)"Lõpp magedale elule," kuulutab soolapoe pidaja Piret Ilver, kes on oma missiooniks võtnud eestlastele gurmeesoolade maitserikka maailma tutvustamise. Kui tavaline valge sool tundub tavaliselt nii igav, siis punane, must või hoopis sinine gurmeesool või kauni lille kujuga soolahelves võib anda toidule hoopis põnevama ja eksootilisema meki ja ilme!
Gurmeesoola ja tavalise koduköögis kasutusel oleva soola peamine erinevus on see, et gurmeesoolal on lisaks tavalisele soola maitsele veel mingi põnev maitsenüanss juures. Või on ta lihtsalt väga kaunis ja sobib toidu kaunistamiseks. Veel on tähtis, et gurmeesool on 100% naturaalne — sealt ei ole midagi ära võetud ja sinna pole midagi juurde pandud. Silmas võiks pidada, et kivisool on tavaliselt soolasem kui mere- või allikasool. Räägime ka maailma kõige haruldasematest sooladest!