Õnneks sai naine siiski õigeks ajaks terveks ning tähistas oma sünnipäeva uhkelt! Laual olid portvein, foie gras küpsetatud viigimarjadega, röstitud capon (erilist tüüpi kanaliha) seente ja maguskartuliga, juustutaldrikud Roquefort`ja kitsejuustuga ning muidugi paar klaasikest punast veini ka. Tavella ütles, et just punane vein ongi õde André pikaealisuse saladus.

Sünnipäevakoogiks soovis naine vaarikate ja virsikutega Baked Alaskat (magustoit, mis koosneb jäätisest ja koogist, millele on lisatud pruunistatud besee) ning muidugi klaasikest šampanjat. Baked Alaska retsepti leiad siit: Lumine ahjujäätis — küpsetatud Alaska.

Sünnipäevalaps jäi oma pidupäevaga väga rahule ja ütles, et see tegi ta “väga, väga, väga, väga õnnelikuks!”