Vaja läheb:

2 pakki kiirnuudleid
2 muna (kui soovid praemuna burksi vahele panna, võta 2 veel juurde)
400 g veisehakkliha
jalopenot
1 väike või pool suurt sibulat
natuke rohelist sibulat
0,5 tl küüslaugupulbrit
4 viilu juustu
salatilehti
tomatit
õli praadimiseks
Srirachat vürtsi lisamiseks
soola, pipart

Keeda kiirnuudlid vastavalt pakendil olevale instruktsioonile. Kurna. Kuni nuudlid keevad, klopi lahti kaks muna. Tõsta pehmeks keenud nuudlid munasegusse ja sega hoolega läbi. Maitsesta soola ja pipraga.

Pane pannile tilk õli, kuumuta. Nüüd on vaja nuudlid pannile panna ja neist kenad ümmargused "kuklid" vormida, sellest kogusest piisab neljaks "kukliks". Selleks võid kasutada näiteks piparkoogivorme (mitte plastmassist, muidugi) või pannil neile labidaga lihtsalt ilusa kuju anda. Prae mõlemalt poolt kuldseks, umbes 4 min mõlemalt poolt. Oluline on, et nuudlimass oleks tihke ja üsna paks, ära lase neil laiali valguda.

Kotleti jaoks sega hakkliha jalopeno, sibula ja küüslaugupulbriga. Vormi segust neli ümmargust kotletti ja maitsesta need mõlemalt poolt soola ja pipraga.

Kuumuta pannil õli ja pane kotletid kuumale pannile praadima. Prae umbes 4 minutit mõlemalt poolt. Viimasel minuti lisa igale kotletile juustuviil, pane pannile kaas peale ja küpseta, kuni juust on sulanud.

Ja ongi aeg burger kokku panna. Võta nuudli"kukkel", pane sinna üks kotlet, salatileht, tomativiilud ja teine kotlet, soovi korral nirista pisut Srirachat ja kata teise "kukliga". Soovi korral puista peale seesamiseemneid. Naudi!