Õpi heegeldama

Heegeldamine nõuab alguses natuke harjutamist, kuid õnneks on internetis palju õppematerjali, et see äärmiselt meditatiivne tegevus korralikult käppa saada. Üsna pea lasevad käed juba omasoodu ning pea saab rahulikult oma mõttelõnga kedrata. Omaette boonuseks on ka lõngast valmiv ese, sest mis ise tehtud, see hästi tehtud. Lõngast rääkides, kõikvõimalikud nuudliroad sobivad pärast pikka heegeldustööd suurepäraselt kõhutäiteks.

Tee sõpradele maastikumäng

Actionbound äpp on kiire ja lihtne viis teha põnev ning kaasahaarav aardejaht perele või sõpradele. Mängus tuleb vastavalt koordinaatidele leida sihtkohti ja vastata küsimustele. Pärast pikka seiklust vabas õhus sobib üks mahlane burger või soe pirukas väga hästi auhinnaks osalejatele, kelle kõht on kindlasti aardejahi ajal tühjaks läinud.

Loo süsteeme, võida aega

Süsteemide loomine on oskus, kuhu tuleb alguses pisut aega investeerida, et hiljem rohkem aega nende arvelt tagasi saada. Peaaegu nagu raha investeerimine, kuid aeg on kõvasti rohkem väärt. Süsteemid tuleb aga hoolikalt läbi mõelda, näiteks kui kulutad iga päev tund aega, et kodus samast paarist sokke leida, tasub ehk kapid ümber organiseerida. Hea organiseerimise tulemuseks on ka muide salati kui toidu kontseptsioon, sest salat on kerge, lihtne ning kasulik, kus iga komponent on oma kohal.

Punu käepaelu

Käepael on lihtne ja väga armas viis näidata kellelegi, et temast hoolid. Käepaela valmistamise kunsti on kerge õppida, kuid keeruline on selles meistriks saada, teekond on siiski seda kindlasti väärt. Nii nagu sõprus ja käepaelad, käivad käsikäes ka sõprus ja pannkoogid, sest mis oleks parem kui pannkoogid heas seltskonnas, kus kõigil on oma käepael.
Juhendeid leiab nt siit:

Arenda enda loovust

Igal hommikul ja õhtul kui hambaid pesed, proovi mõelda nii palju erinevaid sõnu kui suudad. Sõnad ei pea olema millegagi seotud, võivad olla täiesti suvalised. Sellist tehnikat nimetatakse teadvuse vooluks ning selle abil on võimalik avastada uusi ja põnevaid seoseid, mis omakorda sillutavad teed uute ideede ja mõteteni. See on ka hea harjutus, mida teha näiteks suppi süües.

Kuula podcast’e

Indu ja motivatsiooni ei ole vast kellelgi kunagi liiga palju, seda võib alati julgelt juurde küsida. Üks parimaid kohti selle saamiseks on podcast nimega MULL. Sellest podcast’ist leiad ägedaid eesti naisi, kes jagavad enda lugusid edukatest äridest, projektidest, arengust ning paljust muust põnevast. Hea valik on ka podcast Goal Digger, mis arendab silmaringi just ettevõtluse maailmas. Parimaks saatjaks podcast’ile on üks hea saiake või kringel, et ajul ikka kütust oleks.

Leia päeva kõige õnnelikum sekund

Õnneks pole palju vaja, piisab ainult sekundist! Leia igas päevas see õnnelik sekund ja salvesta 1 Second Everyday rakendusega. Nädala või kuu pärast on väga äge vaadata ja avastada, mis sind õnnelikuks teeb ning seda edaspidi veelgi rohkem teha. Võid katsetada uute asjadega, näiteks taimetoiduga ja seejärel saad vaadata, mitu õnnesekundit nädala peale lihavabade toitudega kokku saad.

Kuula Vikerraadiot

Vikerraadio on paljudele tuttav juba lapsepõlvest ning on ajasäästlik võimalus viia end maailma asjade ja tarkade aruteludega kurssi näiteks koduste toimetuste kõrvalt. Sushi on aga midagi, millega suurem osa inimesi lapsepõlves tutvust ei teinud. Seega on tegemist hea võimalusega kombineerida omavahel midagi praegusest elust ja lapsepõlvest.

Kõiki Anna valitud toidusoovitusi arendavate tegevuste kõrvale näed Wolti äpis või kodulehel!

Jaga
Kommentaarid