Lisaks kvaliteeti näitavale klassikalisele tähele omistati restoranile ka roheline täht. See on alles eelmisel aastal loodud kategooria, millega auhinnatakse restorane, kus pannakse suurt rõhku toidu päritolule, toidueetikale, jätkusuutlikkusele, puhtale toidule ja raiskamise vähendamisele.

ONA on suurepärane näide sellest, kuidas motivatsioon ja usk sellesse, mida teed, viib sihile. Vallée teekond ei ole teps mitte kerge olnud — pangad keeldusid talle äri avamise jaoks esialgu laenu andmast, sest olid veendunud, et taimetoidu ja vegantoidu restoranil ei saa edu olema. Samuti ei usutud, et restorani asukoht Bordeaux lähedal sinna eriti palju kliente meelitaks. Seega tuli omanikul raha ühisrahastusplatvormide abiga kokku koguda, abikäe ulatas ka La Nef — pank, mis spetsialiseerubki eetilistele projektidele.

Muidugi kahtles Vallée kogu selle sebimise sees ja järjest teele sadavate takistustega rajal mitmeid kordi, kas ta ikka on õigel teel ja kas ta teeb piisavalt head tööd, sest vegantoidu valmistamine pakub mitmeid suuri väljakutseid ning nõuab üksjagu innovatiivsust. “Kuid peamine on nautida seda, mida teed,” on värske tärniomanik veendunud, et seda põhimõtet järgides ei jää ükski takistus ületamata.