KLASSIKALISED KOTLETID — täpne valmistamisjuhis ja video!
Mida aeg edasi, seda rohkem kipub ununema köögiklassika, nagu tavaline kotletitegu, või vähemasti ei liigu see teadmine nii sujuvalt põlvest põlve edasi, nagu kunagi oli. Parandame selle vea ja teeme lausa puust ja punaseks koos videoga, kuidas teha klassikalisi kotlette.


PÜHAPÄEVANE PANNKOOGIPIDU! Kuidas teha parimaid õhukesi, pakse, soolaseid ja magusaid pannkooke?
Pannkoogid on ja jäävad, selles lihtsas, samas toitvas toidus on rõõmu ja hoolimist ning armastust oma inimeste vastu. Mille muuga seletada seda, kui hommikuse pannkoogi küpsetamise lõhnade peale ärkavad riburada kõik su pereliikmed ja juba poolel teel kööki uniselt rõõmustatakse, et täna saab pannkooke! Või sedagi, et oma kõige kallimatega pannkooke süües on lihtsalt nii soe olla. Neid saab teha mitut moodi — õhukesi ja pakse, soolaseid ja magusaid, pannil ja isegi ahjus. Siinses valikuski on kõike.

NIPID JA NÕKSUD, kuidas teha ideaalset kartuliputru
Kartulipuder tundub oi-kui-lihtne olevat. Aga siin on mõned olulised nõksud, millest mööda vaadates võib kõik veidi metsa minna.

VIDEO | Viis head nõksu, kuidas verivorstid pannil krõbedaks küpsetada nii, et need katki ei läheks
Verivorstide küpsetamine pannil on üks paras peavalu! Alatihti jääb vorstist järgi hunnik musta kruubiputru, sest vorstikest on katki läinud ja sisu välja voolanud. Või siis kärssab kest ära, aga sisu jääb ikka tooreks. Videost leiad viis nippi, mida järgides saad lauale panna kaunilt krõbeda kestaga ja mõnusasti läbi küpsenud vorstikesed!


Oivaliselt kuldsete ja krõbedate ahjukartulite saladus
Hästi küpsetatud ahjukartulid on nii maitsvad, et lisaks praekõrvasele võiksid lausa ise staarina särada. Proovi veidi erilisemaid ahjukartulite valmistamise viise ja näed, kuidas kartulist saab kui võluväel üks toidulaua peaosatäitjaid.

KULDAJA ÕUNAKOOGID | Kolm hõrku õunakooki, mis lausa peavad sinu retseptivaramusse kuuluma
Iga küpsetaja retseptivaramus leidub häid õunakooke kindlasti mitu, aga vahel tasub neidki uuendada ja teisi maitseid proovida.

Kuidas saada supermaitsvaid ahjupeete? Vaata nippe ja proovi juba täna!
Ahjupeeti saad kasutada veganroogades liha asemel, nii ­ahju­praadide lisandina kui ka pirukatäidistes, isegi salatis jääb ­intensiivse maitsega ahjupeet tihkem kui keedupeet ning ­pea­kokad teavad, et ahjupeeti iseloomustab umami maitse.

CINNABONIDE RETSEPT | Teevi Pau kuulsad kaneelisaiakesed
Cinnabonid on USAs väga meeliköitvad, rammusad ülimahlased kaneelisaiakesed.

LIHTSAMAST LIHTSAM! Pooletunnikook
Lihtne kook on selline, kus segad ained kausis kokku, valad segu vormi ja tõstad ahju küpsema. See marjakook on täpselt selline. Saab valmis poole tunniga ja on kõige parem veidi soojalt.