Thaigroni

1,5 cl Yata Yuzut (Jaapani tsitruseliköör)
1,5 cl Camparit
2 cl aprikoosibrändit
4 cl Craftersi gin´i

Kaunistuseks apelsinikoor

Mõõda kõik komponendid seguklaasi, lisa ohtralt jääd ja sega hoolega läbi. Serveerimiseks võta viskiklaas, pane põhja uus jää ja kurna jook läbi sõela viskiklaasi. Lõika apelsinilt koor, pigista sealt pisut ekstrakti joogile peale, tõmba klaasi ääred koorega üle ja säti koor kenasti kokteilile kaunistuseks.

#32

4 cl munavalget
4 cl tekiilat
5 cl Côtes du Rhône
2 cl Creme de cassist
2 cl sidrunimahla
1,5 cl hibiskusesiirupit

Kaunistuseks sidrunikoort

Mõõda kõik komponendid šeikerisse. Esmalt šeigi tugevalt ilma jääta, et munavalge vahtu läheks, siis lisa jää. Šeigi läbi ja vala soovitavalt läbi topeltsõela coupe-klaasi. Kaunista sidrunikoorega.