Hea oliiviõli ja praadimiseks sobiv õli. Kvaliteetne oliiviõli pigem toitude viimistlemiseks ja maitsestamiseks ning pisut argisem õli praadimiseks, hautamiseks vm moel toitudes kasutamiseks.

Pudruhelbed aitavad kiireid hommikuid üle elada. Tea, et mahehelbed riknevad kiiresti.

Riis, nuudlid, pasta, tangud ja kruubid, herned ja läätsed – neid varieerides oled alati oma menüüd väärtuslike toitainetega varustanud.

Jahu, nii tavaline kui ka täistera- või speltajahu. Pannkoogid, pirukad jms nõuavad
jahu ja kuna jahu on kauasäiliv tooraine, siis hoia strateegilist jahuvaru alati kapis valmis.

Näkileivad, galetid vm kauasäilivad leivatooted aitavad sellest hetkest üle, kui värske leib-sai on
otsa saanud.

Tomatikonserv ja mõned tomatikastmed. Neid kulub nii pasta-, liha-, kala- kui ka taimeroogadesse.

Mugulsibul ja küüslauk.

Kui armastad hautisi, piimavabasid kastmeid või suppe, siis võiks olla valmis varutud mõned purgid-pakid kookospiima ja -koort. Eelista lisaainevabasid tooteid ehk et mida vähem on aineid lisaks kookoskoorele endale, seda parem.

Sügavkülmas võiks olla mõni pakk hakkliha, kalafileed, paar pakki köögiviljasegusid, pakike frikadelle ja pelmeene.