Tumerohelised aedviljad nagu kurk ja spinat on rikkad antioksüdantide poolest, mis kaitsevad naharakke ning aitavad nahal niiskust hoida.

Melonid ja marjad sisaldavad samasugust toitainete ja antioksüdantide konsentratsiooni nagu teised puuviljad, kuid erinevalt õunast, banaanist ja apelsinist, ei tõsta melonid veresuhkru taset järsult kõrgemale. Kiire veresuhkru taseme tõus võib kahjustada naharakkude rakuseinu.

Punane paprika sisaldab 100 protsenti sinu päevasest C-vitamiini vajadusest. Paprikat süüakse nii toorelt kui töödeldult. Samuti aitab see võidelda akne vastu.

Kookosõlis sisalduv E-vitamiin aitab ka nahal püsida niisutatu ja pehmena.

Spinat on suur raua-, magneesiumi- ja E-vitamiiniallikas. Lisaks sellele kubiseb spinat antioksüdantidest, mis aitavad võidelda nahaprobleemide vastu.

Seller sisaldab suurel hulgal K-vitamiini, mis teeb su vereringele ainult head. Suur veesisaldus aitab ka hoida õiget tasakaalu meie kehas, sellerit süües võid öelda head aega kortsudele ja kuivale nahale.

Avokaados on väga palju E-vitamiini ja C-vitamiini. Esimene kaitseb naharakke ja teine vähendab punetust, nii et kokkuvõttes on su nahk jumekas ja särav.