Kui Norra meeskond pälvis 1993 punktiga kuldmedali, siis teine koht, hõbemedal ja 1962 punkti läksid Taanile ning pronksmedali sai Rootsi 1960 punktiga. Bocuse d´Or 2020 Euroopa eelvooru kolme parimaga liituvad järgmise aasta juunis Lyonis toimuval Bocuse d'Or finaalis Islandi, Soome, Prantsusmaa, Eesti, Šveitsi, Ungari ja Itaalia kokad.

Norrale tõi võidu Christian André Pettersen, keda tunnustati 2018. aastal Torinos toimunud Bocuse d´Or Euroopa eelvoorus samaväärselt.

Bocuse d´Or 2020 Euroopa eelvooru võitnud Norra vaagna teema.

Eestit Bocuse d´Or 2020 Euroopa eelvoorus esindanud Artur Kazaritski meeskond kogus 1843 punkti ja pälvis sellega arvestatava 7. koha.

Auhindu jagati veel

Parima taldrikul serveeritud toidu (angersäga) auhind läks Islandile ja parima kandikul esitletud roa (Eesti vutt) eest märgiti ära Prantsusmaa.

Aupresident Clare Smythi sõnul oli kokkade tase märkimisväärne. “Võistlus oli uskumatult tihe. Siin on koos palju erakordseid kokkasid ja õnneks on kohtunikekogu väga kogenud, sest õige otsuse tegemine on vastutusrikas töö,” ütles Smyth.

Bocuse d’Or Europe 2020 president Dimitri Demjanov tänas Paul Bocuse’i, kes 30 aastat tagasi võistluse lõi. “Minu jaoks võitis täna maailma gastronoomia!” lisas Demjanov.

Norra, Taani, Rootsi, Islandi, Soome, Prantsusmaa, Eesti, Šveitsi, Ungari ja Itaalia meeskonnad on nüüd kindlalt 2021. aasta juunis Lyonis peetavas finaalis.