21.12.2021, 11:15
Linnuprae valmistamise ABC: hanepraad, täidetud part ja pardifilee koos ideaalselt sobivate lisanditega
(8)Üks põnev kapsahautamisviis ka
- Hapukapsaga täidetud part
- Pardifilee ingveri-mustasõstrakastme ja mädarõikase juurselleripüreega
- Hanepraad sooja õuna-pihlakasalatiga
- Röstitud maisitibud ja apelsiniga hautatud punane kapsas
Uhke linnupraad kaunistab iga aastalõpusöömaaega – nii advendi-, jõulu- kui ka uusaastalauda. Linnuliha maitsepuhtus on eelis, mida meeldib mulle arusaadavana hoida – nii et igaüks saaks selgelt sotti, millega lindu on maitsestatud. Eksootilised ja keerukad maitsekombinatsioonid on ju ägedad küll, aga jõulude ajal soovime ikkagi traditsioonilisemat.
Oled juba tellija?