“Maitseb nagu kodune õunamahl,” on Kirke rahul. Kirke ja Taavel hindavad öunalimonaadi päris kõrgelt. Samas Juuli peab jooki veidi vesiseks. “Oo!” üllatub Triin mahla nuusutades ja lisab, et see oleks nagu vanaema tehtud õunamahl. Samas pärast esimest sõõmu leiavad tüdrukud ühiselt, et lõhn on intensiivsem kui maitse, mis ise on natuke vesine. “Koju ma seda omale ei ostaks,” on Triinu resoluutne.

REALISTI MAASIKA-RABARBERILIMONAAD — 19 PUNKTI
8%-lise suhkrusisaldusega, pressitud maasika- ja rabarberi täismahlast tehtud kodumaine limps.

Naiste jaoks peab asi ikka kaunis ka olema — Kirke ja Triinu meelest on selle mahla värv väga ilus! “Ta näeb nunnu välja vähemalt!” sekundeeris Triinu. Ellen arvas, et see jook sobiks hästi alkoholiga, Juuli lisaks sinna jääd sekka. Leiti, et võrreldes öunalimonaadiga ei ole see limonaad nii vesine ja tal on rohkem maitset.

EFFERVÉ SIDRUNIMAITSELINE LIMONAAD — 9 PUNKTI
8,6%-lise suhkrusisaldusega Prantsuse limonaad.

Elleni arust on sellel mingi jube imelik järelmaitse: “Maitseb nagu vetsuvärskendi.” Juuli arvas, et see on ilmselt laste lemmikjook, sest seal on palju suhkrut. Laste meelest ei ole aga sel mingit erilist maitset. “Keemiline suhkrune magus lurr!” ehmus Triin esimest lonksu võttes ja Triinu lisas, et see on nagu mulliga suhkruvesi.

FENTIMANS VICTORIAN LEMONADE — 10 PUNKTI
8,6%-lise suhkrusisaldusega ja kergelt ürdine Inglise limonaad.

“Hapu! — Üks!” arvas Taavet ja pani topsi nägu krimpsutades kohe kõrvale, Kirke polnud ka palju leebem. Seda maitstes läksid näod krimpsu ka Ellenil ja Juulil. “Mulle just maitseb!” kiitis aga Triin.

Ja meil on võitja! APELSINILIMONAAD MAGUS MULL — 26 PUNKTI
Kohalikult tootjalt Magus Mull pärit apelsinilimonaad, milles on 7% suhkrut.

Kirke ja Taaveti hinnangul on see mahl väga ilus kollane ja kihvt ning maitse on ka hea. “Nagu apelsinimahl, aga palju parem,” kiitis Taavet. Ellen ja Juuli leidsid, et täitsa hea limps on, isegi jooks seda. Triin oli aga täiesti kategooriline — “Ei!” ja arvas maitsmise järel, et selles joogis on väga palju suhkrut sees. Samas kiideti joogis sisalduvat mulli, mis on mõnus mahe.

Tallinna Kaubamaja Toidumaailmas toimunud testimise žüriisse kuulusid limonaadisõbrad Kirke Marie ja Taavet, Delfi erilahenduste toimetaja Juuli Nemvalts, catering-ettevõtte LN Foods OÜ omanik ja kokk Ellen Mägi, Delfi Lemmikloom.ee toimetaja Triin Vasli ja Delfi toimetaja Triinu Mölder.