Eestil ei õnnestunud sel korral finaali pääseda, jäädes 20 osaleja seas teise kümnesse. “Meie kokad on väga tublid. Osalus sellise tasemega võistluse Euroopa voorus on Eestile juba suur au,” märgib võistluste eestvedaja Eestis Vladislav Djatsuk.

“Suur heameel on Skandinaavia riikide üle, nemad juhivad praegu maailma toidumaailma trende. Tõelised meistrid,” lisab Djatsuk ja kinnitab, et me püssi põõsasse ei heida ning kinldasti proovime järgmisel korral tulemust parandada. Ta avaldab suurt tänu kõigile, kes Eesti tiimile toeks ja abiks olnud ning usub, et Eesti paistis selles kõrgliigas vääriliselt välja.

Eestit esindas võistlustel Pavel Gurjanov, tema abikokk oli Martin Kasperovits, mõlemad restoranist Bordoo. Meeskonda kuuluavad veel organisatsooni president Vladislav Djatsuk (Mon Repos), aupresident Dimitri Demjanov (Gloria), treener Dmitri Haljukov (CRU), tehniline treener Emmanuel Wille (Olde Hansa), tugimeeskond Heidi Pinnak (Sume) ja Dmitri Rooz (Farm).