Reisigiid Lonely Planet reastab igal aastal maailma parimad reisisihid ülemaailmses kampaanias „Best in Travel“. Parimad reisisihid reastatakse erinevates kategooriates. Tallinn on 2018. aastal parim reisisiht „Best Value Destination“ kategoorias.

Samuti toob Lonely Planet esile linna erinevad asumid Kadriorust Kalamajani ning nende läheduse ja võimaluse jõuda jalgsi Tallinnas liikudes kiiresti kõikjale. Ühtlasi märkis reisigiid ära linna mõnusa kogukonnatunde ja hoogsa arengu ning selle kõrval võimaluse tunnetada vahetult kogu Eesti lähiajalugu.

Lonely Planet lähtub maailma parimate sihtkohtade reastamisel reisijate tagasisidest ja vahetust reisikogemusest, mille põhjal toimetuse poolt koostatud nimekirjast valivad parimad reisisihid välja toimetuse nimekaimad meeskonnaliikmed ning reisigiidi omanikud.

Veelgi rohkemate reisihuviliste Tallinnasse meelitamiseks teevad Tallinna Ettevõtlusameti turismiosakond ja EASi turismiarenduskeskus koostööd, et sõnumit reisigiidi Lonely Planet tunnustusest võimendada. Tallinna turismivõimaluste kohta jagatakse infot reisigiidi Lonely Planet elektroonilistes ja sotsiaalmeedia kanalites ning otseteavituse vahendusel.