Žüriisse kuulusid Tartu linnapea Urmas Klaas, kirjanik Mart Kivastik, sisearhitekt ja veinikaupmees Üllar Varik, abilinnapea Jarno Laur, Lemeks Grupi juht Jüri Külvik, literaat ja kirjanik Paavo Matsin, Tartu linna turundusjuht Helen Kalberg, Loomemajanduskeskuse juht Reigo Kuivjõgi, Antoniuse õue juht Auli Solo, Tartu Linnavalitsuse protokollijuht Iris Allorg ja Tartu Postimehe ajakirjanik Liisa-Lotta Veiken. Lisaks ühinesid žüriiga ka neli veinifestivali külastajat.

Kolmepäevane toidu- ja veinifestival algas reedel, 11. augustil Ülikooli 3/ Küüni 5 sisehoovis toimunud pop-up restoraniga, mille korraldas restoran Umb Roht. Õhtusöögil nautisid kohalikku toorainet ning maitseid ligi 80 külastajat.

Laupäeval olid kesklinnas avatud toidu- ja veiniala. Pühapäeval, 13. augustil toimunud kodukohvikute päeval oli avatud ligi poolsada Tammelinna, Karlova ja Ihaste kodukohvikut.

Tartu toidu- ja veinifestival toimus kolmandat aastat.