Kanu toidetakse kindla ja reeglitega paika pandud gourmet-menüü alusel - piimas leotatud maisiga. Tegu on kanadega, millel on küljes nii öelda piirkonna tähis ehk Bresse'i kana võib kasvatada vaid selles maakonnas Prantsusmaal, kasutatud vaid kindlat toorainet. Kana kuulub samasse klassi šampanja, Bordeaux'i veinide ja Normandia siidriga.

Tallinnas Olde Hansa restoranis peakoka ametit pidav Belgia peakokk Emmanuel Wille ütleb, et Bresse'i kanade puhul on maitse see, mis kohe eristab Prantsumaa gastronoomia hällis kasvanud kanad muudest sulelistest.

"Bresse'i kana maitse on väga intensiivne ja tugev, sellest kanast keedetud leemel on aus kana maitse, mitte vaid mulje sellest maitsest. See maitsevõimsus kajastub aga ka hinnas," mainib Manuna tuntud peakokk.

Bresse'i kana hind on umbes 20 eurot kilost, tavaliselt on kanad umbes kahekilosed. Kodus katsetamiseks tuleks siis arvestada vähe kopsakama kuluga.