Retsept: Mari-Liis Tammik, Miam Catering

  • 4 kartulit
  • ½ bataati ehk maguskartulit
  • 1 spl soola
  • 1 sibul, peenelt viilutatud
  • 4 spl Veski Mati Suurepärane nisujahu
  • hakitud ürdid
  • dipikaste

Riivi kartulid ja bataat ning sega omavahel. Puista peale soola ning lase seista umbes 30 minutit. Jäta sõelale nõrguma või eemalda liigne vesi majapidamispaberiga. Seejärel lisa sibul ja jahu ning sega ühtlaseks massiks. Vajadusel lisa jahu, et taigen püsiks ilusti koos. Vormi käte vahel väiksemad pätsid ja küpseta 180-kraadises ahjus 25-30 minutit, kuni pätsid on kuldpruunid. Serveeri kohe, lisades röstile meelepärast dipikastet ja hakitud ürte.

Jaga
Kommentaarid