Kasutame aga omleti puhul kartulit ja juustu, et praadida krõbe põhi ning paneme sinna vahele paprika, spinati ja sibula. Toitev ja maitsev.

Vaatame, kuidas valmistada munata omlett:

Valmistamine
  • Viiluta sibul ja paprika. Riivi juust ja kartul.
  • Pane pannile võid, sulata see ning prae selles pehmeks ja klaasjaks sibulad, siis paprika ja siis spinat. Maitsesta segu ja tõsta kõrvale. 
  • Samale pannile pane uuesti võid ja prae riivitud, veest tühjaks vajutatud kartul. Kui kartul on krõbe tee sellest padi ja raputa sellele riivjuust. Maitsesta.
  • Kui juust on sulanud kata kartulipadi varem praetud juurviljaseguga.
  • Serveerimisel tõsta üks pool kartuliomletti teisele peale.
  • Maitseks sobib juurde hakitud roheline sibul ja külm tzatziki kaste.
  • Head isu!