Retsept: Mari-Liis Tammik, Miam Catering

  • 4 spl sojakaste
  • 3 spl magushapu tšillikaste
  • 2 spl mesi või agave siirup
  • 2 küüslauk, hakitud
  • 1 tl tšillihelbed
  • ½ laim
  • 250g kõva tofu
  • ½ paprika
  • ½ suvikõrvits
  • 250g keedetud Veski Mati Pruun riis
  • 1 spl tšilliõli
  • peotäis hakitud ürte
  • 0,5 tl tšilli, hakitud

Esimesena valmista marinaad. Selleks sega kausis sojakaste, tšillikaste, mesi, küüslauk, tšillihelbed ning laimimahl. Lõika tofust suupärased kuubikud ning lisa need marinaadile. Lase seista külmkapis kuni 24 tundi. Piki tofu ning köögiviljatükid vaheldumisi grillvardasse ning küpseta kuni tofu on kuldpruun. Vahepeal sega keedetud pruun riis, tšilliõli, ürdid ja hakitud tšilli. Serveeri tofu riisipadjal ning soovi korral pintselda tofut järelejäänud marinaadiga.

Head isu!

Jaga
Kommentaarid