Retsept: Tuuli Mathisen
Ajakiri Oma Maitse

8 batooni, valmistamisaeg: 15 minutit

  • 2 dl Veski Mati Marjamüslit
  • 150 g kuivatatud pehmemaid datleid
  • 2 sl chia seemeneid
  • 50 g valget vm šokolaadi, sulatatuna


Soovi korral lisa meelepärast, nt pistaatsiapähkleid, kuivatatud jõhvikaid, musti ploome, aprikoose, jõhvikaid või muid vilju. Töötle datlid köögikombainis ühtlaseks massiks. Sega datlimassiga müsli ja chia seemned ning töötle ühtlaseks massiks. Vormi käte abil piklikeks batoonideks ja aseta vähemalt tunniks ajaks jahedasse. Kui oled eriti maias, siis võid energiabatoonid šokolaadiga katta — selleks sobib nii tume, piima- kui ka valge šokolaad. Puista peale meelepäraseid lisandeid.

  • Võid batoonid keerata paberi või toidukile sisse, et neid oleks mugavam kaasa haarata — müslibatooniga saad oma päeva tervisliku energiasüsti!
  • Veski Mati Marjamüsli on röstitud mee- ja sarapuupähkligriljaažiga, sisaldab röstitud helbeid (kaer, oder, mais), rosinad, kookos, sojaseemned, taimeõli, sarapuupähkligriljaaž.

    Eelmises retseptiklipis saab näha, kuidas valmib hõrk suutäis piparmünditeest ja riisijahust — vaarikad krooniks!


Jaga
Kommentaarid