Esmapilgu järgi tundub, et muutunud ei oleks nagu otseselt midagi - sisedekoor on saanud küll värskenduse, uus kohvik on rõõmsates toonides, puhas ja igati hoolitsetud -, kliente on aga ikka palju - palju sööjaid, palju tulijaid/minejaid. Huvitav moment selle inimhulga juures on aga see, et järjekorda lõuna tellimisel ei ole.

Kohviku õhkkond on lõunalaudades töine, inimesed söövad asjalikke asjade vahele või kiirelt. Asudes Tallinna nö. city's ongi Reval Cafe puhul tegu söögikohaga kiire eluviisi armastajale. Viisakas koht, kus kiirelt einetada ning ka törts töö juttu ajada. Nagu näha ei ole ka selles osas Madissoniga võrreldes palju muutunud.

Päevapraeks pakuti kanakoibi koorekastmes koos aedviljariisi ja kapsa-kurgi salatiga. Kõik maitseb lihtsalt, kui suurepäraselt, portsioni suurus on paras. Kana on kenasti läbihaudunud ja hõrk, salat värske ning riis sõmer. Kõik komponendid on nii eraldi kui koos tasemel.

Ainus veidrus selgub, kui kraanivee eest kasseeritakse 50 senti söögile lisaks - vesi, kraanivesi, olgu tasuta. Alati tekivad segased tunded, kui kraaniveega tehakse söögikohtades kassat: kui Reval Cafes käib ühel päeval lõunat söömas näiteks 200 inimest (usun, et see on veel üsna tagasihoidlik arvestus!) teeb see puhastuluna 100 eurot puhtalt veemüügilt. Tallinna Vee hetkehindade juures teeb see 88 kuupmeetrit ehk 88 000 liitrit vett. See teeb omakorda 200 milliliitrise klaasi puhul 440 000 toopi vett. Vabandust, kuid vesi peaks olema ikkagi tasuta, küsimus on nii maines kui mugavuses.

Tellimine toimub Reval Cafe's erinevalt varem sama aadressi asustanud paigaga võrreldes letist ning lauda antakse kaasa number, et oleks teada, kuhu serveerida õige toit - meenutas veidi pubi või sööklat. Teenindus on aga viisakas ja sõbralik, mis viib mõtted kohe minema nii veehinnalt kui muult ning sunnib naeratusega kana maitsma hakkama.

Kokkuvõtvalt on Reval Cafe näol tegemist äärmiselt mõnusa ja mugava, taskukohase paigaga, kus rahus lõunat süüa, juttu ajada ning uuesti töödele-toimetustele suunduda.

* * *

Lõunasöögi hind: 5 eurot (sh 50 senti kraanivesi).

Atmosfäär 8/10
Lõunasöögi maitse 8/10
Lõunasöögi välimus 8/10
Teenindus 9/10
Hinna/Kvaliteedi suhe 9/10

Kokku punkte 42 (võimalikust 50)

Vaata teiste lõunasöögikohtade arvamusi:

  1. Umami 50 punkti. Loe lähemalt SIIT!
  2. Talu&Deli 44 punkti. Loe lähemalt SIIT!
  3. Cafe Lyon 43 punkti. Loe lähemalt SIIT!
  4. Rucola 40 punkti. Loe lähemalt SIIT!
  5. Kolm Sibulat 39 punkti. Loe lähemalt SIIT!
  6. Mimosa 39 punkti. Loe lähemalt SIIT!
  7. Tommi Grill 36 punkti. Loe lähemalt SIIT!
  8. Raudtee kohvik-bistroo 36 punkti. Lähemalt loe SIIT!
  9. Platz 32 punkti. Loe lähemalt SIIT!
  10. St. Patrick's 32 punkti. Loe lähemalt SIIT!
  11. Söökla 30 punkti. Loe lähemalt SIIT!
  12. Telliskivi Nr. 15 26 punkti. Loe lähemalt SIIT!
  13. Daily 22 punkti. Loe lähemalt SIIT!