Kooker väärtustab sinu aega ning soovib, et sinu üritus oleks meeldejääv, millest hiljem saab rääkida elevuse ja rõõmuga. Et see üritus oleks selline, kus saad särada, olla seltskonnas ja nautida. Ei mingit vaaritamist, vaid ootusärevus eesootava ürituse ees.

Kooker pakub mugavat võimalust tellida koogid läbi veebi kooker.ee/e-pood/. Saad valida sobiva paketi vastavalt sinu külaliste arvule või ise kokku panna enda lemmikud maitsed. E-poest tellides võid kookidele järgi minna juba tunni möödudes peale tellimuse esitamist. Tellides kooke järgmiseks päevaks, tuuakse need sulle kulleriga soovitud kellaajaks ja asukohta. Olgu selleks kontor, kodu, mängutuba- soojad koogid tulevad igatahes! Kuller toob koogid otse kuumalt pannilt ning sulle jääb serveerimise- ja nautimise rõõm.

Serveerimiseks paneme kaasa kõik vajaliku: lootsikud, kahvlikesed, salvrätikud jms, seega võib kookidega, kui sa nii soovid, ka otse piknikule või metsa matkale minna. E-poest tellitud minipannkoogid on pakendatud kenadesse karpidesse, millega saab koogid kohe ka serveerida.

Üllata enda kolleege koosolekupaketiga või tähista sünnipäeva koos rikkaliku „Pidu Kookeriga 10-le“ paketiga. Ajasta tellimus sobivaks päevaks-ja kellaajaks ning kuller toob soojad koogid otse kontorisse. Selline peolaud või koosoleku-ja konverentsi kohvipaus tekitab ootusärevust igatahes. Või vajad hoopis firmapeole, konverentsile või koolitusele toitlustajat? Korraldame ära.

Kui soov rõõmustada suuremat seltskonda, siis võtame panni kaenlasse ja tuleme sinu üritusele kohapeale. Sätime enda kohvikuleti üles ja küpsetame otse pannilt soolaseid ja magusaid minipannkooke ning pakume kõrvale enda tehtud lisandeid- ja kastmeid. Kui külalisi on 50+, siis sõidame kohale lausa minitreileriga.

Janukustutajatena pakime kaasa ka Kookeri käsitöölimpsid. Meie legendaarset Rabarberilimpsi ei saa proovimata jätta. Muidugi ei puudu menüüst ka kuum glögi, marjajook või ehtsast šokolaadist valmistatud kuum šokolaadijook.

Alates 9. jaanuarist loosib Kooker e-poest tellijate vahel iga nädal välja ühe laheda Smeg köögiseadme ja nii üheksa nädalat järjest.