Rõivastumise ja etiketispetsialistid soovitavad alati tähelepanu pöörata aksessuaaridele. Ka igati šikk riietus näeb narr välja, kui selle juurde kantav kott või kohver stiilist välja langeb.

Nüüd on võimalus sellised mured kiiresti ära lahendada. Käi lihtsalt Maximas sisseoste tegema, kogu oma ostude eest kleepse ja vali enesele sobivad Alfa Romeo tooted välja!

Igapäevaostud aitavad raha säästa

Kampaania tingimused on lihtsad ja selged. Iga 15 eurose ostu eest saab ühe kleepsu. 30 eurone ost annab kaks kleepsu, 45 eurone ost kolm kleepsu jne.

Viis kleepsu langetavad kuni 68% jagu Alfa Romeo kollektsiooni toodete hindu. Nii näiteks võib 150 eurose kohvri saada kätte lausa soodsamalt kui 60 eurot, elegantsed spordi- ja üleõlakotid on Maxima klientidele saadaval ülisoodsalt ning väärikad rahakotid saab kätte vähema raha eest kui 20 eurot. Tuntud miljonärid on muide kinnitanud, et raha armastab inimesi, kes teda ilusas kotis hoiavad!

Nutikas Maxima klient varustab praegu nii ennast kui ka pakib midagi kingikotti. Valikus on lisaks kottidele ka stiilsed joogipudelid ning ülivajalikud multifunktsionaalsed taskunoad, mille valikus on kõik – korgitserist ja kruvikeerajast sae ja taskulambini. Selline kinkekarbis uhke tööriist maksab vaid 9,99!

Igapäevase linnaseljakoti koos sülearvutilahtri ja joogipudelitaskuga saab osta hinnaga 24,99. Milleks oodata kinkimisega jõuludeni, kui isadepäev on kohe ukse ees?

Unikaalse kaubamärgi maagia

Selliste toodete kandmine ja kasutamine lisab ellu veidi igapäevamaagiat ka nende jaoks, kes väidavad end selliseid asju mitte uskuvat.

Alfa Romeot on alati peetud prestiižseks kaubamärgiks automaailmas, mis ühendab edukalt pika traditsiooni tehnoloogias ja spordis unikaalse erutava stiiliga. Need omadused peegelduvad ka selles eksklusiivses kollektsioonis, mis on disainitud neile, kellel on peen maitse ja kes eelistavad stiilseid silmapaistvaid tooteid.

Alfa Romeo kampaania kestab Maximas 11. jaanuarini 2023, kuid heade kampaaniatoodete kogus on piiratud. Seega tasub suund sisseoste tehes kohe Maximale võtta! Pakkumine kehtib kõikides MAXIMA X, XX ja XXX kauplustes.

Jaga
Kommentaarid