Villy kommenteerib, et veini toodetakse siin eelkõige enda maitse-eelistusi arvestades ja nii hästi kui osatakse. Kellegi abi pole Habaja oma väiketootmise sisseseadmisel kaasanud, toimetatakse ise pidevalt õppides, arenedes ja kasvades. Tundub, et nii Habajale just sobib, sest aasta-aastalt lähevad veinid arenenumaks, keerulisemaks ja elegantsemaks.

Kui veinitootmine juba vaikselt ja edukalt Habajal tiksus, pandi aeda üles ka pitsaahi, avati välibaar ja hakati talvisel ajal tiigipinda uisuväljakuks siluma. Lisaks veinile valmistatakse siin ka limonaadi ja eau de vie’d. Nüüdseks saab nädalavahetustel lisaks umbes kuuele oma maja joogile mekkida suurepärast pitsat, väga maitsvat fish’n’chipsi ja hea talveilmaga uisutada pokaal ning pitsaviil käes ära õhtusse.

Veinitee kohta loe lähemalt: www.veinitee.com
Habaja tegemistega tutvu siin:
www.habaja.ee

Eesti Veiniteel sõitsid ringi Martin Hanson ja Keiu Virro. Küsimuste ja ettepanekutega kirjutage meile aadressile vala@delfi.ee. Jälgige meie tegevusi ka Facebookis ja Instagramis.

Kuula järjekordset joogisaate „Vala välja!“ lindistust siit:

1x
00:00