Bocuse d'Or konkursi peadirektor Florent Suplisson: „Bocuse d'Or on avatud uutele ja põnevatele avastustele toidukultuuri vallas. Eesti on avaldanud meile alati muljet oma erilise kaasaegse gastronoomiaga, mis ammutab inspiratsiooni traditsioonilistest teadmistest ja oskustest.“

Demjanovi eestvedamisel on Eesti olnud Bocuse d'Or konkursil esindatud aastast 2007. Edu on saatnud Eesti delegatsiooni kõikidel järgnevatel aastatel, mil meeskond on saanud tutvustada kogu maailmale meie toidukultuuri eripärasid.

Grande Finale on kokandusmaailmas erakordne sündmus, mis toob kokku oma põlvkonna andekamad meisterkokad ja paneb võistlusele kaasa elama tuhandeid väliskülalisi. Suur finaal toimub iga kahe aasta järel Lyonis. Kontinentaalsed voorud toimuvad aga iga-aastaselt erinevates hoolikalt valitud riikides.

Pärast aastatepikkust tööd õnnestus ka Eestil edukalt korraldada seda unikaalset võistlust Tallinnas 2020. aasta oktoobris.