Popkunsti kuninga Andy Warholi fotonäitus koosneb neljast filmist ja üle 120 pildist, 20 neist pole enne Fotografiska näitust avalikkusele näidatud. Näitus on austusavaldus Warholi ikoonilisele New Yorgi stuudiole „Factory“ ja pakub eriliselt intiimset vaatepilti kunstniku elu ja loomingu visuaalsesse päevikusse.

Fotografiska

Ühe hetkel tuntuimate aasia fotograafide hulka kuuluv Cho Gi-Seok seob oma loomingus inimesi meid ümbritseva looduse ja tehnoloogiaga. Oma loomingus naaseb ta sageli ühe sõna juurde – see on „kooseksisteerimine“. Tema silmis on kõik, mis meid ümbritseb – iga lilleke, elusolend, paik ja digitaalne asi – mõjutatud kõige muu ümbritseva poolt ning just niisugustest seostest elu koosnebki.

Fotografiska

Ameerika fotograafi Frank Ockenfels 3 suurnäitus näitab maailmakuulsaid nimesid nagu näiteks Nirvana, David Bowie, David Lynch, Angelina Jolie, George Clooney, Natalie Portman täiesti uudsel moel. Kasutades mitmeid erinevaid meediumeid nagu fotograafia, maalimine ja kollaaž – ning katsetades valguse, optika ja erinevate kaameratüüpidega, püüab Ockenfels alati nihutada piire fotograafia ja kunstiteoste ümber.