Tatrahautis on kiire ja lihtne viis, kuidas kogu perel kärmelt kõht täis saada. Kuuma ilmaga on see veidi vürtsine toit heaks jahutajaks.

Tatrahautis peedi ja hakklihaga

September võiks olla supikuu. On kodumaiste aedviljade kõrghooaeg, kasutame selle ära! Kui lapsed lasteaiast ja koolist tulevad, sobib neile üks värvi- ja maitseküllane supitaldrikutäis imehästi.

Peedi püreesupp kookospiimaga

Ka lihata saab keeta imemaitsvat köögiviljaborši, mis soojendab ja paitab maitsemeeli. Pane supi sisse erinevat kapsast (hapu- või värsket kapsast või hoopis rohelist lehtkapsast), kindlasti ka rohkelt ürte ning serveeri granaatõunaseemnetega.

Lihata köögiviljaborš

Peedi ja punase oa kotletid on maitsev taimne asendus lihaga kotlettidele. Kui see ­ei ole aga eesmärgiks, võib kotletimassile lisada ka ühe muna ja siis vajadusel jahu­kogust veidi suurendada.

Peedi ja punase oa kotletid

Peedirisoto on kindlapeale minek - maitseb kõigile ja tegelikult ka lihtne valmistada!

Peedirisoto

Serveerimisel võid lisada juurde krõmpsu salatit, röstitud seedermänniseemneid ja mõne sügisese vaarika või hoopis pohla. Puhas luksus!

Röstitud peedilaastud kitsejuustuga

Tervislik, maitsev ja veel üliisuäratava väljanägemisega!

Peedipitsa pestoga

Soovi korral lisa veel granaatõunaseemneid, päevalillevõrseid ja röstitud seedermänniseemneid. Nii lihtne ja nii maitsev!

Peedi-carpaccio

Oasalatid mõjuvad alati täisroa eest. Pole vaja rohkem ­nuputada, mida veel lisandiks või pearoaks serveerida. ­Suurepärane lõunaeine.

Punase oa salat peedi ja suitsukanaga

Suurepärane taimne eelroog!

Peeditartar kitsejuustu ja Kreeka pähklitega