Mõnusalt pehme koogike kreemise glasuuriga. Soovi korral võid piimatooted asendada sama koguse taimsete alternatiividega ja toortatrajahu tavalise jahuga.

Kõrvitsakook täpilise toorjuustuglasuuriga

Kõrvitsast ja ka suvikõrvitsast saad küpsetada suurepärase mahlase keeksi. Sööjad ei oska aimatagi, et tegu võiks olla kõrvitsakeeksiga.

Kõrvitsakeeks

See magustoit rõõmustab kindlasti kõiki jäätisesõpru, kuigi päris jäätisega tegu siiski pole.

Kõrvitsajäätis

Kohevad pannkoogid on vürtsitatud sügiseste maitseainetega. Küpseta neid nõrgal kuumusel ja pigem kauem, siis ei kõrbe pontsakad pannkoogid pealt ära ja sisu jõuab kenasti valmis küpseda. Võimaluse korral kasuta tihedama viljalihaga kõrvitsat, nagu muskaat- või pähkelkõrvits, et püree ei jääks liiga vesine.

Kõrvitsapannkoogid

Mõnusad pontsakad ja kõrvitsased vahvlid sobivad hiliseks hommikusöögiks või miks ka mitte lõunaks.

Kõrvitsavahvlid

Kui peagi saabuvatele külalistele on vaja midagi ­pidulikku valmistada, siis see magustoit viib keele alla!

Kõrvitsakreem Oreo küpsistega

Rullbiskviit valmib supsti!, kreem ja marmelaad vahel hopsti! Nii teistmoodi ja hea! Kõrvitsamarmelaadi võid eelmisel päeval kohe rohkem ette teha, purkidesse pista ja külmikusse peita. Sealt on hiljem hea ka röstsaia ja pannukate peale võtta.

Rullbiskviit kõrvitsamarmelaadiga

Küll on ilus ja pidulik!

Küpsetamata kõrvitsa-juustukook

Natuke jõuluse maitsega kõrvitsaruudud sobivad hästi nii hommikusöögiks, vahepalaks kui ka magustoiduks.

Kõrvitsaruudud

Ahjus röstitud kõrvitsapüree teeb ka brownied mahlaseks ja tervislikuks, annab head mekki. Kes aga ei tea, et maiuses kõrvitsat, sellest süües aru ei saa.

Kõrvitsa-brownied

Imehea mahlane ja hõrk maitseelamus igale sügisesele kohvilauale. Tort tuleks kindlasti valmis küpsetada eelmisel päeval ja katta võrratult hea karamellikreemiga alles vahetult enne serveerimist.

Kõrvitsatort karamellikreemiga

Pealt krõbedad ja seest pehmed, lihtsalt imelised!

Šokolaadi­tükkidega kõrvitsa-maapähkli­küpsised