Mida süüa - muna või võileiba? Miks mitte mõlemat? Lõunasöögiks valmista mahlane salat ja ära raiska sinisel esmaspäeval õhtusöögile kaua aega - tee kiiret suppi!

HOMMIK: Munad aknas

Esmaspäev

TEISIPÄEV

Aiamaal leiduv till vurista pestoks, see on hea võileivamääre. Lõunaks keeda veidi riisi ja sega see kokku muna ja kodus leiduvate köögiviljadega. Õhtusöögiks klassika!

Teisipäev

KOLMAPÄEV

Teisipäevaõhtune hakklihakaste pane hommikul vrapi sisse, lõunaks naudi kiiret ja tervislikku purgisuppi ja õhtuks valmista tomatine chilli sin carne.

Kolmapäev

NELJAPÄEV

Kiired hommikused soojad võileivad loovad päevale ilusa alguse. Lõunaks tee eelmisel päeval üle jäänud brokolist mahlane salat ja õhtuks tee kotlette!

Neljapäev

REEDE

Alusta päeva ekstratervislikult ja toekalt, jätka lõunal samamoodi ja premeeri end õhtul köögiviljadest pakatava pastaga!

LÕUNA: Supersalat

Reede

LAUPÄEV

Laupäeva alusta toekama hommikusöögiga ja kui mahti, küpseta üks hõrk plaadikook, millest jätkub tervele perele ja miks ka mitte külalistele!

LÕUNA: Pane kokku kiire lõuna jääkidest

Laupäev

PÜHAPÄEV

Pühapäeva alusta pontsakate sõrnikutega. Kui eelmisest õhtust jäi alles grillkana, valmista sellest kiire salat. Õhtuks naudi kõike hooajalist - suvikõrvitsat ja kukeseeni!

HOMMIK: Sõrnikud

Pühapäev