Toome sinuni mõned väga kiired ja lihtsad nipid, et saaksid kodus olevatest toodetest endale ühe värskendava ja mõnusa hoolduse teha.

Näonaha niisutamiseks ja värskendamiseks

Avokaadomask näole – püreesta avokaado kahvli abil ühtseks massiks ja määri mõnus mask sõrmede abil puhtale nahale. Lase seista 10–15 minutit ja siis eemalda mask näolt sooja veega.

Kurgid silmadele – sobib eriti hästi tursete vältimiseks ja on ka niisama mõnus jahutav turgutus keset suvekuumust. Soovitame panna kurgiviilud enne mõneks tunniks sügavkülma. Eriti ideaalne kuumadel suvehommikutel.

Külmpressi oliiviõli – sobib kasutamiseks eriti hästi siis, kui oled koju unustanud oma niisutava näokreemi. Oliiviõli on traditsiooniline toimeaine nahahoolduses, kuna ta on eriti rikas valkude, mineraalide, vitamiinide ja antioksüdantide poolest. Aitab taaselustada nahka ja on väga tugev niisutaja.

Ära ehmata, kui nahk alguses natuke liiga rasvane tundub – õli imendub peagi nahka. Lisaks leevendab oliiviõli päikesepõletust ja võid seda kasutata ka niisutava huulepalsamina.

Siidpehmeks kehahoolduseks

Kehakoorija kohvist, meest ja suhkrust – kes meist ei armastaks hommikust kohvilõhna ja seda esimest lonksu äratavat kohvisõõmu. Nüüd tasub kohvi tegemisest saadud kohvipaks alles hoida ning sellest enne sauna või duši alla minekut üks mõnus kehakoorija kokku segada. Lisaks kõikidele headele teguritele jääb sinu keha mõnusalt lõhnama ja muutub siidpehmeks!

Maxima EestiMaxima EestiMaxima EestiKofeiin võitleb kõige edukamalt tselluliidiga ja kiirendab vereringet.

Jalahoolduses soovitaksime proovida valmistada soolaga kehakoorijaid, mis on eelkõige mõeldud tugevama naha jaoks. Eriti soovitatav oleks kasutada Himaalaja soola või siis mõnda muud jämedateralisemat soola. Sega 2 supilusikat soola kas 3 supilusikatäie mee või oliiviõliga kokku. Sobib eriti ideaalselt väsinud jalgade hoolduseks. Taastab jalgades vereringe ja annab leevendust väsinud jalgadele. Kõige efektiivsem ja toob kohesed tulemused.

Kas teadsid, et rabarberilehed aitavad edukalt tselluliidi vastu võidelda?

Rohke oblikhappe sisaldus rabarberis mõjub tselluliidile hävitavalt ja seda just nimelt saunas. Selleks pane saunalavale istmiku alla paar lehte ning asu kuumust nautima. Kui aga hing ihkab veelgi tugevamat toimet, siis mähi lehed ümber puusade ja reite.

Toredat katsetamist!

Alati värsked ja vitamiinirikkad puu-, juur- ning köögiviljad – kõik, mis vaja, leiad Maximast. Ja seda alati odava Maxima hinnaga! Soovid osa saada ka kõikidest Maxima eripakkumistest? Parima ülevaate kõigist hea hinnaga toodetest leiad igal nädalal ilmuvast Maxima kliendilehest. Maxima kauplused asuvad üle Eesti.

Jaga
Kommentaarid