Alanud on suur suvine hinnahullus ja niigi odavad hinnad langevad otsekui paksud riided kuuma ilmaga.

Kõik vajalik Maximast!

Rannahooaeg on ammu käes, aga midagi vajalikku on veel puudu? Vaata Maximasse – päikesekreemist ujumisasjadeni on kõik vajalik käeulatuses!

Tahad teha grilliõhtu? Maximast leiad nii grillid kui ka kõik tarvikud ning loomulikult kõik head toiduained, mis grillile laiali laotada või vardasse ajada. Mõnusa grilliõhtusöögi materjali saavad kiire poeskäiguga nii lihasõbrad kui ka taimetoidu eelistajad.

Sääsed söövad naha kupla? Ainult sellepärast, et sa Maximas käies sääsetõrjevahendeid ei ostnud!

Õhtul on veidi jahe? Haara Maximast kaasa mõnus pleed! Aga vaata ringi avarama pilguga – siit võid saada isegi aiamööbli, laternatest ja muust ilusast rääkimata.

Sünnipäevale minek? Ei mingit muret, kust leida kena kingitus – ikka Maximast!

Kõikide nende ostude juures saab kiiresti ära täiendada ka kodused toiduvarud ning niimoodi veelgi enam aega ja raha säästa.

Sisseoste tehes kogud matkavarustust

Maxima on sel suvel matkajate suur sõber, sest kliente rõõmustatakse võimalusega soetada väga odavalt Spear & Jacksoni kollektsiooni stiilset ja praktilist matkavarustust. Nimelt algas juunis kleepsukampaania, mis on suunatud matkavarustuse hankimisele ja täiendamisele.

Osalemiseks tuleb esmalt sammud Maxima kauplusesse seada ja oma igapäevased ostud ära teha. Iga 15-eurose ostu eest saab ühe kleebise. Nende arv ostu kohta pole piiratud – 30 euro eest ostes saab neid kaks, 45 eest ostes kolm ...

Viis Maxima kleepsu koguneb kergesti ja nende viiega ollakse matkavarustust valides juba tegijad. Nii näiteks maksab kvaliteetne seljakott muidu 79,99 eurot, viie Maxima kleepsuga aga ainult 34,99. Enam kui poole odavam! Kellele aga fortuuna naeratab, võib selle seljakoti lausa loosiga võita! Võimsaid loteriiauhindu on teisigi – näiteks Apple’i telefon või nutikell.

Ent tagasi eriti heade kampaaniapakkumiste juurde! Vööklambriga Spear & Jacksoni korralik matkanuga maksab muidu 39,99, ent viis Maxima kleepsu langetavad hinna 16,99 eurole.

Samasuguses suurusjärgus on ka funktsioonirohked taskunoad ja karabiinid, taskusse mahtuv veekindel matkatekk, termokotid, matkakepid ja kõik vajalik lõkkekööki. Kampaania ajal Maximas käies on kogu pere matkavarustus peagi koos!

Valmistoit on ajavõit!

Maitsva eine või uhke peosöögi saab Maximast kiiresti kaasa osta. Snäkkidest praadideni! Otsi riiulist kaubamärki Meistrite Kvaliteet, sest Maxima toidumeistrid pakuvad võrratut toiduvalikut. Kõik on valmistatud hoole ja armastusega ning peamiselt kodumaisest toorainest.

Saadaval on nii suupisted ja erinevad salatid kui ka lihatooted – olgu siis grillimiseks või ahjupanekuks maitsestatud või lausa juba valmis praadidena. Pere rõõmustamine või aiapeo korraldamine pole kunagi olnud nii lihtne!

Maxima meistrite tehtud magustoitude ja kookide hea maitse viib keele alla igal magusasõbral. Ahvatlevalt värsked puuviljad ja marjad kaunistavad samuti iga toidukorda – olgu siis argi- või pidupäeval, hommiku- või õhtusöögi juures. Pista suhu või surista smuutiks, nagu parajasti isu on!

Nutikas ostleja seab sammud Maximasse, et kõik vajalik suverõõmude nautimiseks võimalikult väikese aja- ja rahakuluga kätte saada!

Jaga
Kommentaarid