Kerge eine saab kiiresti valmis

Maxima köögiviljaletid ja juurviljavalik on ahvatlevalt värviküllane, pakub erinevaid maitsenaudinguid ning võimaldab teha väga erinevaid suviseid söögikordi.

Olgu valikus salat, püreesupp või vokiroog – head on nad kõik. Toored juurviljakangid koos maitsva dipikastmega rõõmustavad kõiki pereliikmeid, olles mõnus valik nii vahepalaks kui ka seltskonnaõhtuks.

Kes aga tunneb, et soovib veelgi vähema vaevaga tervislikult kaetud lauda saada, võib Maximast kaasa haarata Meistrite Kvaliteedi kaubamärgiga tooteid. Kodus jääb vaid kenasti serveerida ning laud ongi kaetud. Ja kui kõht on väga tühi – söö või otse karbist!

Mahedad igapäevavalikud

Igapäevastest toiduainetest on Maximas saadaval ka mahevariandid – erinevate öko- ja mahetoodete valik on rikkalik.

Proovi näiteks mahedaid täisterakaerahelbeid, toortatrajahu, mahetäispiima või -juustu või hellita kõhtu maheda peedi- või köögiviljasupiga. Magusa ampsu asemele soovitame proovida toorbatooni. Toiduvalmistamisel võiks tavapärasema rapsiõli asemel kasutada kookosõli.

Mahetoit on hea ka lastele. Suure suhkrusisaldusega hommikuhelveste asemel võiks hoopis proovida jogurtiga mahedaid rukkikrõbuskeid.

Smuuti kiidab supertegijaid!

Smuuti on üks lihtsamaid ja maitsvamaid suviseid toiduvalikuid. Kõigil lastel on koduses smuutibaaris rõõmu laialt, ent smuuti on arukas valik ka tervislikult toituvale täiskasvanule.

Smuuti tegemine on värvirõõm ja köögis askeldamise lust!

Proovi sel suvel blenderisse panna erinevaid marju. Vaarikad, maasikad, mustikad ja banaanid tagavad aegumatult klassikalise maitsega smuutid, mida igaüks saab vastavalt oma eelistustele õige maitse suunas timmida.

Roheline smuuti on aga tõeline tervisepomm. Kombineeri isiklikest eelistustest lähtudes näiteks avokaadosid, spinatit, spargleid ja banaani ning astu suvistele tegemistele vastu kõikvõimsa ja säravana. Soovitame ka jälgida Maxima allahindlusi puuviljavalikule!

Kõik värske ja maitsev osta nüüd ühest kohast – ikka Maximast! Odav ostukorv ja lai valik tervisetooteid kogu perele.

Jaga
Kommentaarid