Uus suviselt lilleline Floreale

Casa Charlize veinisari jõudis Eestisse 2019. aasta mais ja juba 1,5 aasta pärast oli Casa Charlize enimmüüdav Itaalia veinisari Eestis. Veinid on selle lühikese aja jooksul võitnud paljude eestlaste südamed ning palju erinevaid auhindu ja tiitleid – Itaalia veinipäevad 2019, Aasta Vein 2021 by Eesti Sommeljeede Assotsiatsioon, Oma Maitse Lemmik 2021, Viimsi Veinifestival 2021, Itaalia veinipidu 2022.

Praegu enimmüüdav Itaalia veinisari Casa Charlize on saanud sel aastal täiendust uute ja suviselt lilleliste Floreale Pinot Grigio veinide näol. Valikus on valge Floreale Pinot Grigio ja kahvaturoosa Floreale Pinot Grigio Blush. Veinides on peidus virsiku ja lillelisuse maitseomadused veelgi särtsakama ja marjase-puuviljase nüansiga. Mõlemad veinid on värsked ja kerged. Lisaks võitis valge Casa Charlize Floreale äsja toimunud Itaalia veinipeol valgete veinide kategoorias 1. koha!

Luksuslikult sametine punavein Gran Mirador

Üks Eesti legendaarsetest veinibrändidest, Gran Castillo, on ülemaailmselt tuntud ja auhinnatud kaubamärk, mida müüakse 30 erinevas riigis. Veinisarja kuuluvad nii poolkuivad kui ka poolmagusad veinid, mis on eestlaste südameis olnud juba pea 15 aastat.

Gran Castillo veinisarja laiendusest kasvasid välja Gran Miradori veinid, mis on hakanud ehk ka Sulle riiulitel silma oma luksusliku ja edeva sametise etiketi poolest. Ka pudelis olev vein on sametiselt mahe ja heas tasakaalus. Valikus on poolmagus Red Blend ja poolkuiv Dark Blend. Tegu on jammy red wine’i (moosise) stiiliga veinidega, mis koguvad hetkel kogu maailmas populaarsust. Veinide maitsepalett on kompleksne, mitmekihiline, kus värskematele puuviljastele nüanssidele sekundeerivad vürtsikamad aktsendid. Gran Mirador on ideaalne kaaslane liharoogade ja küpsete juustude kõrvale.

Uus Hoffner Riesling

Uuenenud välimusega Franz Hoffneri veinid on valmistatud 'Rieslingi' viinamarjadest, mis pärinevad Saksamaa kuulsaimatest piirkondadest – Rhein ja Mosel. Riesling on kerge ja puuviljane vein, mille aroomis on peenelt kombineeritud kerge mineraalsus värske tsitruselise aroomiga. Maitses harmoniseeruvad ideaalselt blanasseeritud happesus ja magusus.

Veinisarja populaarseim toode on poolmagus Riesling Rhein, mis on saadaval nii pudelis kui ka kolmeliitrises pakis. Lisaks on valikus ka poolkuiv Riesling Mosel ja poolmagus Weisswein.

Ootame Sind tutvuma – finewine.ee!

Tähelepanu! Tegemist on alkoholiga. Alkohol võib kahjustada Sinu tervist.

Jaga
Kommentaarid