Veski Mati 100 aastat Eestit

Sada aastat omariiklust on pikk aeg. Selle jooksul on muutunud nii valitsused kui ka riigikorrad. Kuid kindel on see, et eestlastele on ikka olnud omane soov hea toidu järgi. Olgu siis aeg või ajastu milline tahes. Veski Mati annab 100 päeva jooksul sulle igal päeval ühe retsepti, mis omane Eesti Vabariigile. Vaata, proovi ja saa teadma, milline on olnud meie köök läbi aegade. Läbi selle saad ehk aru, kuskohast me tuleme ja kuhu läheme!
Veski Mati - Kvaliteedi saladus igas köögis

  • 400 g Veski Mati penned
  • 150 g Päikesekuivatatud tomatid
  • 50 g Cheddar juust
  • 75 g Parmesani juust
  • 3 dl Piim
  • 125 g Maitsestamata toorjuust
  • 1 sl Veski Mati Eriti hea nisujahu

Juustupenne

Kõikide laste lemmik! Juustumakaronid, sel korral pennest viivad keele alla ning teevad tuju rõõmsaks!
  • 400 g Veski Mati penned
  • 150 g Päikesekuivatatud tomatid
  • 50 g Cheddar juust
  • 75 g Parmesani juust
  • 3 dl Piim
  • 125 g Maitsestamata toorjuust
  • 1 sl Veski Mati Eriti hea nisujahu

Keeda potis Veski Mati Penned.
Haki päikesekuvatatud tomatid, riivi cheddar ning parmesan. Kurna penned.

Lisa neile või, piim ning toorjuust ning jahu. Hoia temperatuur madal!
Lisa veel erinevad juustud ning lase neil sulada.

Kõige lõpuks lisa tomatid ning toit ongi valmis.

Veski Mati - Kvaliteedi saladus igas köögis

Vaata veel retsepte ja tooteid aadressilt www.veskimati.ee