• Ära pane verivorste pannile otse külmikust, sest siis on temperatuurikõikumine liiga suur.
  • Juhul kui teed enne küpsetamist verivorstidele auke sisse (et vorstid ei puruneks), kasuta selleks teravat nõela, mitte nüri kahvlit – muidu rebeneb vorst kergelt katki.
  • Verivorstid sobivad ideaalselt ka grillimiseks ning seda nii söe- kui ka gaasigrillil. Jällegi on tähtis veidi madalam kuumus, muidu läheb vorstikest katki. Küpsetusaeg on umbes sama mis pannil praadimise puhul.
  • Parim on küpsetada verivorste eelkuumutatud praeahjus. Selleks et nad ahjuplaadi külge kinni ei jääks, määri plaati toiduõliga. Küpseta vorste 15 min 150 °C juures ja siis keera temperatuur 180 °C-ni ning küpseta veel kuni 10 min. Peenikeste vorstide küpsemisaeg on lühem ja temperatuur madalam – muidu läheb kest katki (u 10 min 150 °C juures, lisaks 5 min 180 °C juures).
  • Hea, kui verivorst jääb pealt veidi krõmps. Kesta purunemise vältimiseks aseta praepannile veega anuma, et ahju tekiks veidi niiskust.
  • Verivorste võid soovi korral enne serveerimist glasuurida mee või maltoosaga ja lasta neil veel paar minutit ahjus pruunistuda. Nii tekib vorsti peale karamellikiht, mis samas muudab vorsti ka seest magusamaks – maitse asi.

Verivorstidega sobib hästi kokku pohlamoos ja verikäkiga hapukoor, salatiks kõrvale kõrvitsa- või pohla-õunasalat.