Taimetoidu roogadeks õhtusöögil oli traditsioonilised Toskaana piirkonna toidud, mida peakokk Elisabeth minimaalselt kohandas. Roogade juurde pakuti nii saia kui leiba ning paar päeva tagasi pressitud värsket esimese pressi oliivõli, millega soovitati enamus road rikkalikult üle valada.

Itaalia leib ja sai

1. Käik
Oad, kohalike kõnekeeles silmadega oad, värkselt pressitud oliivõliga
Roheline salat
Pecorino ja kitsejuust kahe erineva moosiga

Toskaana õhtusöögi 1. käik

2. Käik
Karjuse supp, eestlaste mõistes talupoja supp, mis tehti traditsiooniliselt jääkidest. Lisandiks toorjuust.

Toskaana õhtusöögi 2. käik

3. Käik
Kastanijahust pasta kõrvitsa ja porruga. Pasta on ise kohapeal käsitsi valmistutud. Ainuke retsepti, kus tradistioonilise vorsti asendatud piinia pähklitega.

Toskaana õhtusöögi 3. käik

4. Käik
Must kapsarohi. Sama kapsasorti kasutatakse ka karjuse supis.

Toskaana õhtusöögi 4. käik

5. käik
Muna ja involtini di cavallo juustuga täidetud kapsas, lisandiks praekartul.

Toskaana õhtusöögi 5. käik

Lihaarmastajad said üllatusena endale õuegrillilt tuua sealihast valmistatud vorstikesi.

6. Käik
Magustoiduks Pavlovat meenutav kook ja šokolaadikook, mis maitses lihtsalt nagu 100% puhas šokolaad. Šokolaadi, mis taldrikul mõnusal koogikujul.

Toskaana õhtusöögi magustoit
Toskaana õhtusöögi magustoit


Maitsed.ee degusteerijad jäid pakutuga igati rahule ja lahkusid ausalt öeldes rõõmsalt ägisedes.

Loe Trattoria il Mulino di Ferraia inglannast peakoka Elizabeth Willmott'i ja selle kohta kuidas ta Itaaliasse sattus SIIT.

Peakokk selgitamas menüüd