Aega pole kellelgi ülearu palju ja kui hea kala käes, siis tuleb sellest kiirelt midagi teha, üks võimalus on osa kalast ahju panna ja ülejäägist üks hea võileivapealne teha. Ja kiirelt!

Tervise eest saab hoolt kanda ka hea tee ja tõmmisega. Millised on kolm parimat külma- ja gripitõmmist?

Aus 80ndate toit, näide sellest, kuidas välismaine esteetika jõudis nõukogude kööki, kus sellest tehti “meile omane” roog — odavam, kuid siiski maitsev.

Kohvikute vitriinidelt aastakümneid tuttavad Moskva saiad on tekitanud kindlasti paljudes küsimuse, kuidas neid klassikuid ise teha. Angeelika Kang-Osula avaldab nende retsepti.

Me armastame õunu, õunamoosi, õunamahla ja muidugi õunakooke. Pole majapidamist, kus ubinatest ühes või teises vormis lugu ei peetaks.

Sel ajal, kui vaibuvad "karulaugupesto-karulaugupesto!" laulu laulvate laulikute hääled, aga viimased riismed sellest komeedina varasuvisesse taevasse tõusnud superkasvust veel siiski alles, hakkavad valmima esimesed kurgid. Kahe kombost saab teha kiirkurke!

Nii nagu me oleme kalarahvas, oleme ka kanarahvas. Caesari salat on tõenäoliselt järgmine kartulisalati kõrval, mis koduste salatite kõrval aukohale tõusnud.

Põhjalik risoto päritolu ja valmistamist käsitlev lugu. Kellele ei maitseks otse pannilt tulnud kergelt vedelas vormis riisiroog!

Vormiroa õde ja vend: kartul ja hakkliha. Toiduained, mis pakuvad eri sorti retseptide koostisosadena alati huvi ja neist valmistatud lihtsad argieined maitsevad peres enamasti kõigile. Väike sibulamekk ka juurde ja täisväärtuslik söömaaeg on olemas.