Kohaliku viina, pooleliitrise pudeli, saab olenevalt kaubamärgist kätte nii 60-90 grivnaga ehk pisut rohkem kui 3 euroga. Pudel Odessa enda vahuveini, kuiva ja kosutavat brut'i, nõuab rahakotist ka 69-89 grivnat ehk 2,5-3 eurot. Samuti on odav Mustast merest püütud kalad, kohalik lihakaup ja piim. Huvitaval kombel on aga Kalevi kommikarpidega samas hinnas Ukraina presidendi rikkaks teinud magusatootja Rosheni tooted ehk nii 2-4 eurot olenevalt kommikarbi suurusest.

Teine huvitav tähelepanek on see, et Coca-Cola kompanii tooted on Odessa poodides odavad. Näiteks pakuti kahte poole liitrist Shweppesi toonikupudelit 11 grivnaga ehk umbes 15 senti pudelilt. Ka Red Bulli hind on madalam ehk umbes 80 senti 0,25L purgi eest. Eestis on selle purgi hinnaks vähemalt kolm korda suurem number.

Õlut müüakse enamasti, jällegi on kodumaine virre odavam eksporditust, 15-30 grivna eest poole liitrise pudeli või purgi kohta. Keefiripakk aga võtab eelarvest "tühised" 20 grivnat ehk nii 70 senti. Kui minna hindade raportiga toidupoest turule, saab soetada kilo mureleid või maguskirsse 15 grivnaga ehk 50 sendiga.

Vaata täpemalt, mis maksavad toidu- ja olmekaubad Odessa kaubanduskeskuses: