Maagiline Tualeti Restoran

Nagu nimi ka ütleb on tegemist tualeti ehk Eesti keeli peldiku-teemalise restoraniga, kus toidud serveeritakse pisikestest peldikupottidest ning idee on selles, et imemaitsvad toidud on kõik disainitud nägema välja nagu miski, mis peakski selles potis olema. Inimesed istuvad samuti tualetipottidel, siiski vaid istuvad - sihtotstarbeliselt neid kasutada ei saa. Restoran asub Californias ning kliendid soovitavad tellida kindlasti restorani ühte nimirooga ehk haisvat tofu't, vahendab Techblog.com.

Õhtusöök Taevas

Tallinnaski juba aastaid suviti inimesi pealinna kohale õhtusööki nautima tõstev vabaõhurestoran. Belgiast alguse saanud, kuid nüüd üle kogu maailma levinud teenus tõstab inimesed koos peakoka ja toitude/jookidega 50-80 meetri kõrgusele ning lisaks heale toidule saab nautida ka kõrgusest tekkivat adrenaliini. Peakokad erinevad ning nendega koos ka menüü. Igas uues kohas üles tõstetud restoranil on ka uus vaade.

Tallinna ja Tokyo kassikohvikud

Kohvik, mille kuulsam sõsar paikneb Tokyos, kuid mis on esindatud ka meie omas koduses Tallinnas. Kassikohvik on täpselt see, nagu nimi ütleb - kohvik, kus jooksevad ringi kassid, kodustatud kassid. Nendega võib mängida ning silitada, samal ajal saab süüa head toitu ja juua mõnusaid jooke. Kassid kutsuvad külla!

Robotirestoran

Tokyos on avatud maailma lõpu ja robotite teemaline restoran, kus robotitest, metallist ja neoontuledest puudust ei tule. Ideaalne koht esimeseks kohtinguks!

Lennukirestoran

Colorados asuv lennukirestoran on ehitatud vanasse Boeing KC-97 mudelisse ning pakub peamiselt suppe, burgereid ja võileibu. Selge on see, et toit selles lennukis on kordades parem kui lennukites, mis tegelikult ka õhtu tõusevad.

Haigla teemaline restoran Riias (hetkel suletud!)

Riias asuvas restoranis pakutakse küll traditsioonilist Läti toitu, kuid sisenedes pannakse inimestele selga pikkade käistega hullusärgid ning seksikad ja punapäised sanitarid toidavad külastajaid ise. Just nagu hullumajades või haiglates. Loodame, et restoran varsti taasavatakse.