Vaatame siis lähemalt otsa osadele trendidele, mida selleks aastaks toidumaastikule pakutakse:

  • Regionaalne Mehhiko ja Hiiina toit
  • Restoranid, mis on mõeldud vaid kaasaostetavale toidule
  • Aasia saarte toidud
  • Kõhutervislikud ja meditsiiniliselt kasulikud toidud
  • Kanaliha
  • Toiduprügi kasutamine toiduks ja toiduprügi vähendamine
  • Iisraeli toit
  • Veganmagustoidud
  • Värvilised toidud
  • Pitsa
  • Nostalgiatoidud
  • Sügavpraadimine (deep frying)
  • Mezcal
  • Kaerahelbed
  • Restoraniga koos sama katuse all olevad veinibaarid
  • "Farmist menüüsse" liikumine
  • Taastuva ressursiga mereannid
  • Ghee ehk selitatud või
  • Tänavatoidust inspireeritud toidud restoranides
  • Earl Grey tee
  • Peruu toidud
  • Joogid, milles kasutatakse mõnda "eksootilist" toorainet
  • Kodujuust on uus Kreeka jogurt
  • Gootitoidud ehk musta värvi toidud
  • Moodne Itaalia köök
  • Ilma leemeta ramen-road
  • Restoranis marineeritud juurvijad
  • Käsitööviskid
  • Väikese kogusena (small-patch) toodetavad gin'id
  • Söödavad lilled ja lillemaitsed
  • Tansaania BBQ
  • Gruusia veinid
  • Kanepitoidud
  • Pseudoteraviljad
  • Vetikad
  • Omega-9 rasvhapped
  • Kapsalehte keeratud kanavräpid