Siin on nii väga lihtsaid retsepte kui ka väljakutseid köögis vilunud inimesele. Et mitte iga päev pead murda järjekordse õhtusöögi üle, on raamatu lõppu lisatud ka neli tasakaalustatud nädalamenüüd koos poenimekirjadega. Üle poole raamatu toitudest on gluteenivabad.

Sandra Vungi kokaraamat viib lugeja retkele, mis hakkab andma aimu sellest, mida kõike on võimalik taimsetest vahenditest valmistada. Vungi raamat on väga mõnus aabits esimeseks kokkupuuteks taimetoiduga. Raamatus olevad retseptid on piisavalt keerukad, et panna inimesed proovile, kuid piisavalt lihtsad, et igaüks nendega ka esimesel korral hakkama saab.

Kõige olulisem aga Vungi raamatu puhul on see, et palju kasutatakse kohalikku toorainet ning tõstetaksegi see kohalik juurikas ja vili au sisse. Samas aga leiavad kohalikud toorained juurde Aasiapärast "vunki".

Miks valis Sandra Vungi aga just taimetoidu?

"Aastal 2007 hakkasin taimetoitlaseks peale filmi “Meet Your Meat” nägemist. Seda saab tasuta vaadata näiteks siin. Kuna ma enam liha ega muid loomseid tooteid tarbida ei soovinud, hakkasin katsetama taimsete retseptidega ning mulle sai selgeks, et on õige aeg minu kirg toidu vastu ning armastus ja austus loomade vastu kokku viia," selgitab Vungi ja lisab, et sellest ajast peale pole ta enam tagasi vaadanud ning on veganismist loonud endale ääretult maitsva, tervisliku, ökoloogilise ja loomasõbraliku maailma!

Kuna Vungi on põline maatüdruk ning ta elab praegugi maal, siis on paljudes tema retseptideski tunda lihtsat ja kodust hõngu.

"Olen taimetoitlane olnud juba üle 9 aasta. Minult küsitakse väga tihti, miks lõpetasin loomsete toiduainete söömise ja hakkasin veganiks," lisab Vungi. Järgnevast loengust leiad kindlasti paljudele oma küsimustele vastused:

Vaata ka Sandra Vungi kokasaatenäidet: