"Täname Sind usalduse ja koostöö eest, et toetasid meie toidu päästmise missiooni Eestis. ResQ Club on tänaseks päästnud erinevates riikides kokku juba üle 300’000 portsjoni, mis kinnitab meie teenuse vajalikkust. Kuigi me oleksime soovinud tegevusega Eestis jätkata, polnud aeg meie jaoks siiski veel õige. Hoiame Eestit kindlasti oma tulevikuplaanides ning loodetavasti naaseme peagi juba veelgi parema teenusega," kommenteerib otsust ettetvõtte Eesti regioonijuht Indrek Kaing.

ResQ Club’i senine regioonijuht Eestis jätkab toidu päästmise missiooniga ja vabatahtlikuna Toidupanga juures, soovides aidata muuta tervet valdkonda paremuse suunas. Jälgi tema tegemisi sotsiaalmeedias ja võimalusel aita kaasa.

ResQ on Soomes välja töötatud äpp, mille eesmärk on päästa maailma toidujäätmetest – äpiga liitunud söögikohad panevad toidud, mis muidu jääks üle ja läheks äraviskamisele, soodsalt müügile. Aastatega on Eestist, Soomes, Rootsis, Hollandis ja muudes riikides päästetud enam kui 300 000 portsjonit toitu.