„Mul on väga hea meel, et meie värvikirev staarlehm on pälvinud nii palju positiivset tähelepanu ning kõikjalt Eestist pöördutakse meie poole küsimusega, millal lehm ühte või teise kanti jõuda võiks. Tahtsime kindlasti külastada tänavuse kampaania raames Ida-Virumaad ning me oleme väga tänulikud Narva linnale ja Astri Keskusele, kes lõbusa aktsiooniga kohe kaasa tulid ja meie lehmakesele nii sooja vastuvõtu tagasid,“ ütles Potisepp.

„Meie skulptuur on omamoodi kummardus nii lehmadele, kes meile piima kui tõelist kangelaste toitu annavad, kui ka farmeritele, kes piimakarjasid kasvatavad ja meie tööstustele väga kvaliteetset toorpiima tarnivad,“ rääkis ta.

Tema sõnul on lehma skulptuur varustatud kahe lustaka märksõnaga selleks, et inimesed endast koos lõbusa lehmaga pilti teeks ja neid pilte sotsiaalmeediasse postitaks. „Kõigi vahel, kes sotsiaalmeedias nende märksõnadega lehmapiltidel figureerivad, loosime kahe nädala pärast välja maitsvaid auhindu,“ kinnitas Potisepp.

Potisepp kinnitas, et piim on eestimaalaste seas küll väga armastatud toiduaine, kuid aegajalt on hea teadvustada, et piim pole mitte lihtsalt jook täisväärtuslik toit ning Eestimaa valge kuld. Seda, et piim on lahutamatu osa igapäevasest toidu- ja joogimenüüst, toovad välja ka meditsiinidoktor Mihkel Zilmer ja Anne Lill oma raamatus „Normaalne joomine“.

„Piimast valmistatud joogipoolis on aina ja aina tagasi tõrjunud mitmesuguste aupaistesse tõstetud moejookide pealetunge, säilitades endiselt kõrgpositsiooni inimtoidu paremate toiduainete edetabelis,“ kirjutavad Mihkel Zilmer ja Anne Lill „Normaalse joomise“ käsiraamatus.