Endine advokaat Silja Luide vahetas omapõhitöö vabakutselise toiduhuvilise elu vastu ja teeb selle raames ka teistele koolitusi.

Pariisis Le Cordon Bleu kokakoolis end täiendanud tuntud toidublogija ja –ajakirjanik võttis aasta aega tagasi vastu otsuse ning tegi täieliku elumuutuse - sukeldudes täielikult oma kire ehk gastronoomi maailma.

Silja kogemustepagasisse kuulub ka hulganisti põnevaid ettevõtmisi, mille hulgas erilisemad on näiteks praktika ja töö Pädaste mõisa köögis, kokasaate "Lusikas" juhtimine ning mitmete huvitavate kokaraamatute avaldamine.

Silja hõrgutistest ja põnevatest tegemistest saab lugeda näiteks tema blogist "Silja, Food & Paris".

Oma teadmisi on Silja Luide valmis ka teistega jagama, seepärast korraldab aktiivne naine ka koolitusi. Järgmine Silja Luide koolitus "Kodune gurmee" toimub juba lähiajal Toiduakadeemias. Lisainformatsioon ja registreerumine SIIT.

Oma Maitse