Käes ongi parim aeg (kui seda veel tehtud pole) naasta aktiivselt spordi ja tervisliku eluviisi juurde. Enam pole ohtu, et külm võtaks ära, kui ihu pole kurgumandliteni kuuma suppi täis või kui võileiva rasvaprotsent ei ületa poolt kogumahust. Samas on oluline alustada projektiga “sportlik ja terve mina” väikeste sammudega, liikudes muutumatult parema olemise suunas.

Saiavormiga rannavormi ei saa, see on fakt. Seega tuleb esimese asjana hakata oma menüüst välja praakima talvetoite. Nende asemel tuleb aga vedada koju juurviljad, hakata tutvuma smuutide imelise maailmaga, võtta plaani süüa tihedamini ja vähem korraga. Hakka sööma seda, mille kohta tead, mis on toidu või joogi sees. Jäta ära kohvist suhkur, joo mahla asemel vett. Küpsised jäta poodi, kommid kingi ära, alkohol pane kapi otsa.

Edasi on juba “lihtsamad” teod ootamas: kraami kapist välja sporditossud ja mine õue. Keera kell üksteist tuli toas kinni ja jää magama. Start paremaks eluks on antud: nüüd korda seda kümme nädalat, et tekiks harjumus.

Kena kevadet!